Εκδηλώσεις

Ψάχνεις για τη νέα σειρά που θα κολλήσεις μαζί της; Η απάντηση είναι η καινούρια εκπληκτική πολωνική σειρά του Netflix, '1983', ένα συναρπαστικό και καταιγιστικό θρίλερ συνωμοσίας, που τοποθετείται σε ένα εναλλακτικό εφιαλτικό σύμπαν - αλά The Man in the High Castle - όπου το Σιδηρούν Παραπέτασμα υφίσταται ακόμη και ο Ψυχρός Πόλεμος μαίνεται για τα καλά στον υπόλοιπο κόσμο.

Η Πρεσβεία της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα σας προσκαλεί στην προβολή της πολωνικής ταινίας «Miasto 44» του Jan Komasa, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00, στον θερινό κινηματογράφο Cine Αίγλη (Κήπος Ζαππείου, είσοδος από Β. Όλγας).

Η έκθεση «Ελλάδα: Έμπνευση Πολωνών Καλλιτεχνών» που φιλοξενείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συγκεντρώνει έργα Πολωνών δημιουργών, τους οποίους ένωσε η αγάπη για τη χώρα μας.

ΔΛ γκαλερί στον Πειραιά εγκαινιάζει μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Local stories», στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάζονται έργα της Dominika Gesicka, ταλαντούχας πολωνέζας φωτογράφου. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 11 Νοεμβρίου.nk-widget